Het knienetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant.  De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen, waarbij landelijke richtlijnen de leidraad vormen en de leden behandelen op basis van wetenschappelijke bewijzen. 

De kwaliteit van de leden wordt gewaarborgd door eisen te stellen aan werkervaring, werkwijze, samenwerking, praktijkvoering, scholing en verantwoording (vastleggen van resultaten) op het gebied van knieproblemen. 

De leden werken nauw samen met alle andere zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling van uw knieprobleem. Uw hulpvraag staat daarbij centraal. De leden van het knienetwerk streven ernaar dat u uw behandeling zoveel als mogelijk in uw woonomgeving kunt krijgen. 

De netwerkleden willen optimale zorg leveren aan alle patiënten met meer complexe knieproblemen binnen het werkgebied van de ziekenhuizen Jeroen Bosch ziekenhuis, Ziekenhuis Bernhoven en Kliniek ViaSana.