Jessie Kuijpers, diëtiste

Aanwezig op:
Woensdagmiddag

Over:
Ik ben Jessie Kuijpers, 25 jaar oud, en ik werk als diëtist. Al ongeveer twee jaar ben ik werkzaam bij Kobussen & Cleveringa Diëtisten. Mijn passie is om mensen te helpen een gezondere levensstijl aan te nemen en meer uit het leven te halen. Samen met mijn cliënten zoek ik naar een realistisch eet- en leefpatroon dat haalbaar is op lange termijn. Het is voor mij van groot belang om plannen en doelen op te stellen die aansluiten bij de individuele behoeften en overtuigingen van mijn cliënten.

 
Mijn expertise omvat het behandelen van diverse gezondheidsproblemen, waaronder obesitas, Diabetes Mellitus type 1 en 2, hart- en vaatziekten, COPD en ondervoeding. Daarnaast kunt u bij mij terecht met maag- en darmklachten, zoals het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) of obstipatie, evenals allergieën en intoleranties.
 
Contactgegevens:
E-mail: jessie@kcdietisten.nl
Telefoon: 0412-786688
Vergoeding:
Als het gaat om vergoedingen, heeft u vanuit het basispakket van uw ziektekostenverzekering recht op een vergoeding van 3 uur dieetadvisering per jaar. Deze kosten kunnen worden verrekend met uw eigen risico, als dit nog niet is opgebruikt.
 
Indien u diabetes, COPD of een aandoening heeft die valt onder Cardiovasculair Risicomanagement (CVRM), komt u mogelijk in aanmerking voor ketenzorg. In dat geval worden de kosten van dieetadvisering voor u vergoed door de ketenorganisatie; in deze regio is dat Zorggroep Synchroon. Het voordeel van vergoeding via ketenzorg is dat hier geen eigen risico voor geldt. Uw huisarts zal bepalen of u in aanmerking komt voor ketenzorg.

 

Jessie Kuijpers