Lotte van Hal, Fysiotherapeut, geriatrische fysiotherapie i.o.

Aanwezig op:
Maandag
Dinsdag op locatie Megen
Woensdag
Vrijdag, in de ochtend op locatie Megen

Over:
In 2012 heb ik de CIOS-opleiding afgerond in Arnhem. Vervolgens ben ik gaan doorstuderen en heb in 2016 de opleiding fysiotherapie succesvol afgerond aan de Hogeschool in Utrecht.
Inmiddels werk ik vier jaar met veel plezier bij FysioFit Berghem, in het dorp waar ik ben opgegroeid. Ik vind het fijn om met mensen in contact te zijn en ze te kunnen helpen.
In 2018 ben ik gestart met de driejarige master Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. Ik richt me vooral op klachten binnen het houdings- en beweegapparaat, schouder- en rugregio. Daarnaast heb ik veel belangstelling voor sportgerelateerde blessures of klachten

Aangesloten bij:
– KNGF
– BIGnummer: 19921368404

Lotte van Hal