Knienetwerk – niet je standaard behandeling

Fysiofit is aangesloten bij het knienetwerk. Dit is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten uit de regio Noord-Brabant die gespecialiseerd zijn in complexe en chronische knieproblemen. De leden van het knienetwerk voldoen aan strenge eisen met betrekking tot hun ervaring, scholing en methodes en leggen resultaten vast ter verantwoording. Zo zijn patiënten met complexe knieproblemen verzekerd van de beste zorg.Hieronder leest u meer over behandelingen bij het knienetwerk en hoe deze verschillen van standaard fysiotherapiebehandelingen.


Geen standaard fysiotherapiebehandeling

Wilt u fysiotherapie aan uw knie ontvangen in Berghem? Als u een fysiotherapeut kiest die aangesloten is bij het knienetwerk in de regio Noord-Brabant, dan weet u zeker dat u geen standaard behandeling krijgt. U wordt geholpen door een specialist die nauw samenwerkt met uw andere zorgverleners. Uw behandeling wordt gebaseerd op wetenschappelijke bewijzen en verloopt volgens landelijke richtlijnen, waarbij uw hulpvraag natuurlijk centraal staat. Dit alles heeft het doel u hoogwaardige fysiotherapeutische zorg te bieden.

Ook kunt u binnen het samenwerkingsverband doorverwezen worden naar directe contacten van uw fysiotherapeut. Zo krijgt u altijd professionele hulp die aangepast is aan uw specifieke situatie. Daarbij wordt er wel altijd naar gestreefd om uw behandeling in of nabij uw eigen woonomgeving plaats te laten vinden. Ons doel is immers u het leven makkelijker te maken.

Gespecialiseerd in complexe en chronische knieproblemen
Knieproblemen kunnen bij iedereen voorkomen en op elke leeftijd. Iedereen met een knieprobleem in de regio Noord-Brabant is dan ook welkom bij de fysiotherapeuten van het knienetwerk. Alle leden van het knienetwerk zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe en chronische knieaandoeningen. Het knienetwerk is dus een uitkomst als u niet geheel tevreden was met de zorg die u in het verleden heeft ontvangen, maar ook als u voor het eerst een fysiotherapeut zoekt, bijvoorbeeld om u te ondersteunen bij een ernstige sportblessure aan uw knie.

Heeft u een complex of chronisch probleem aan uw knie, dan wilt u natuurlijk de beste zorg ontvangen: een behandeling die op uw klachten en wensen is afgestemd door een ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeut. Kies daarom een fysiotherapeut die aangesloten is bij het knienetwerk in regio Noord-Brabant, zoals Fysiofit. Wilt u meer weten of meteen een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over het knienetwerk en de mogelijkheden voor uw behandeling.

Geef een reactie