Ergotherapie in Gezondheidscentrum Berghem

Ergotherapie Verstraten was al enige tijd in Berghem te vinden met behandelingen aan huis en vanaf eind 2022 kunt u ook voor ergotherapie terecht bij Fysiofit Berghem. Laura Janssen- Lange houdt op dinsdagochtend spreekuur in het gezondheidscentrum.

Ergotherapie richt zich op alle dagelijkse handelingen die voor u belangrijk zijn maar die, om welke reden dan ook, niet meer goed lukken. Ergotherapie richt zich op het ‘doen’. Wanneer u beperkt wordt in het dagelijks handelen, kan een ergotherapeut samen met u kijken hoe u deze handelingen weer zo veilig, zelfstandig of naar tevredenheid kan uitvoeren. Dit kan door activiteiten opnieuw aan te leren, op een andere manier uit te voeren of door gebruik te maken van hulpmiddelen.

Ergotherapie Verstraten denkt met u mee zodat u weer de dingen kunt doen die voor u belangrijk zijn. Voor iedereen is dit anders, daarom is ergotherapie maatwerk. U kunt een persoonsgerichte, betrokken benadering verwachten waarin sámen met u gekeken wordt naar de mogelijkheden, naar úw mogelijkheden. U maakt zelf de keuzes die van belang zijn en houdt hierdoor de regie over uw leven

Ergotherapie is voor volwassenen, ouderen en hun mantelzorgers

Ergotherapie is voor 10 uur opgenomen in de basisverzekering en u kunt zonder verwijzing een afspraak maken.

Wilt u een afspraak maken?

Neem gerust contact op:

  • 06 83 59 97 93
  • info@ergotherapieverstraten.nl
  • óf vul het contactformulier in op: www.ergotherapieverstraten.nl