Vacature Fysiotherapie

Wegens groei van de praktijk zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

FysioFit Berghem is een fysiotherapiepraktijk & beweegcentrum. Al ruim 9 jaar helpen we mensen door kwalitatieve zorg te bieden in het Gezondheidscentrum aan de Molenweg 2B in Berghem. In onze sfeervolle praktijk werken momenteel acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties zoals; sportfysiotherapie, manuele therapie, psychosomatiek, geriatrie- en kinderfysiotherapie.

FysioFit Berghem behandeld en begeleidt mensen om op een gezonde manier klachten te voorkomen (preventie), te verzorgen (care) of te genezen (cure). Dit gebeurt middels fysiotherapeutische benadering, sport en beweging (FysioFitness) en gepaste adviezen en begeleiding op maat. Verder werken wij multidisciplinair met huisartsen, een diëtist, ergotherapeut en podotherapeut.

De komende maanden gaat onze praktijk flink uitbreiden en openen wij onze nieuwe beweegruimte in het klooster, aansluitend aan het gezondheidscentrum. Wij zijn op zoek naar een algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut met specialisme. Beide met mogelijkheid tot vaste aanstelling.

WIJ ZOEKEN

  • Een BIG en CKR geregistreerde (algemeen/gespecialiseerde) fysiotherapeut
  • Iemand met een positieve en open houding
  • Iemand die zelfstandig kan werken maar ook een teamplayer is

WIJ BIEDEN

  • Dienstverband van minimaal 20 uur p.w. met opbouw mogelijkheden
  • Een samenhorig, jong en gedreven team
  • Samenwerken in een team met diverse specialisaties
  • Na-/bijscholingsmogelijkheden
Kom jij ons team versterken en ga jij bijdragen aan het succes van FysioFit Berghem?!
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar FysioFit Berghem t.a.v. Roy@fysiofitberghem.nl. Tevens ben je altijd welkom om even binnen te lopen!