Ontdek het innovatieve EGYM-concept bij FysioFit Berghem

Ben je op zoek naar een snelle, veilige en effectieve manier om te trainen? Het EGYM-concept biedt de perfecte oplossing! Met slechts 30 minuten per sessie kun je een complete krachttraining voltooien dankzij de slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen.

Wat is EGYM?
EGYM is ontworpen om jouw fitnesservaring te optimaliseren. Het begint allemaal met een uitgebreide kennismaking met een Fitcoach, die je helpt om je persoonlijke fitness en gezondheidsdoelen te definiëren. Vervolgens ga je naar de EGYM HUB, een geavanceerd systeem dat met een 3D-camera automatisch je lichaamsmaten en bewegingsuitslagen registreert en analyseert. Dit betekent een efficiënte en nauwkeurige intake.

Hoe werkt het?

Personalisatie: 
Na de intake stelt de Fitcoach alle toestellen voor je in, waaronder je zitpositie en trainingsgewicht. Deze instellingen worden opgeslagen op een polsbandje dat je bij je draagt.


Automatische aanpassing: 
Wanneer je plaatsneemt aan een van de EGYM-toestellen, houd je simpelweg je polsbandje tegen het apparaat. Het toestel stelt zich dan automatisch in volgens jouw persoonlijke schema.

Synchroon trainen: Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment van toestel. Hierdoor kun je binnen 30 minuten een volledige workout voltooien zonder wachttijden en zonder verveling.

Veilig en eenvoudig: Tijdens de training ontvang je via je persoonlijke touchdisplay instructies om ervoor te zorgen dat je de oefeningen correct uitvoert, wat blessures helpt voorkomen.

Waarom kiezen voor EGYM bij FysioFit Berghem?

 • Tijdsefficiënt: Ideaal voor mensen met een drukke agenda.
 • Voor iedereen: Van 18 tot 90+.
 • Altijd en overal: Inzage in je trainingsresultaten en bijbehorende BIO-age.
 • Professionele begeleiding: Persoonlijke ondersteuning en advies.
 • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig in gebruik, zelfs als je geen ervaring hebt met fitnessapparatuur.
 • Veiligheid: Voorkomt blessures door juiste uitvoering van oefeningen.
 • Ook voor mensen met gezondheidsklachten.

Cardio koppeling
Leden kunnen hun fitnessactiviteiten voortzetten op diverse Matrix-cardiotoestellen die naadloos geïntegreerd zijn met EGYM-software. Door in te loggen met hun polsbandje kunnen ze eenvoudig doelgerichte trainingen volgen dankzij de opgeslagen toestelinstellingen en persoonlijke trainingsschema’s. Door de koppeling met de EGYM Cloud worden ook hierbij alle trainingsgegevens opgeslagen en geanalyseerd in de EGYM app. Gebruikers kunnen hun cardio-BIO-age achterhalen door een conditietest uit te voeren op verschillende toestellen, zoals een loopband, crosstrainer of hometrainer.

Extra voordelen:

 • Motiverende omgeving: Trainen bij FysioFit Berghem betekent trainen in een omgeving vol gelijkgestemden die elkaar motiveren en ondersteunen.
 • Modern en schoon: Onze faciliteiten zijn modern, schoon en goed onderhouden, wat bijdraagt aan een prettige trainingservaring.
 • Flexibele openingstijden: Dankzij onze ruime openingstijden kun je altijd een moment vinden dat jou goed uitkomt. 
 • Gratis koffie en thee: Na je workout kun je ontspannen met een gratis kop koffie of thee in onze gezellige lounge.
 • Kleedruimte: en kluisjes aanwezig.
 • Parkeren: Gratis parkeerplaatsen voor auto en fietsen direct voor de deur maken je bezoek extra gemakkelijk.
 • Airconditioning: Geniet van een aangename temperatuur tijdens het trainen dankzij onze airconditioning.

.

Conclusie
Heb je niet veel tijd, wil je professionele begeleiding bij het sporten, ben je benieuwd naar je BIO-age of is een traditioneel fitnesscentrum niks voor jou? Dan is het EGYM-concept bij FysioFit Berghem dé oplossing voor jou. Ervaar het gemak en de effectiviteit van deze innovatieve trainingsmethode en bereik je fitnessdoelen sneller dan ooit!