Wil jij (Fysio)fit worden? EGYM maakt het mogelijk!

Het EGYM-concept is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen waarmee je binnen 30 minuten een complete workout volbrengt.

Na een uitgebreide kennismaking met een Fitcoach ga je verder naar de EGYM HUB. De HUB zorgt voor een efficiënte intake doordat de 3D-camera automatisch jouw lichaamsmaten en bewegingsuitslagen registreert en analyseert. De Fitcoach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht. Deze worden automatisch bewaard op een polsbandje.

Als je plaatsneemt aan 1 van de EGYM-toestellen, houd je het polsbandje tegen het apparaat en deze stelt zich automatisch in naar jouw persoonlijke schema. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Heb je niet veel tijd, wil je professionele begeleiding bij het sporten en/of is een fitnesscentrum niks voor jou? Dan is het EGYM concept bij FysioFit Berghem iets voor jou!